Szolgáltatások

Személyiségelemzés

Kiterjedt jellemrajz, amely magába foglalja az egyén tulajdonságait és mentális képességeit. Megalapozott tanácsadás a munkahelyválasztásban, középiskolások és egyetemisták számára is. Útmutató az önfejlesztésben és segítség az önmegismerésben.

Teambuilding

Csapatépítés az elvárások alapján. A csoport leendő tagjainak kiválasztása és besorolása az ideális pozícióba a tulajdonságaik figyelembe vételével. Megfelelő ember a megfelelő helyre kerül, így a munkavégzés, projektek megvalósítása hatékonyabbá válik.

Aláírás vizsgálata

Két vagy akár több írásminta összevetése. Meghatározásra kerül, mely írás nem ugyan attól a kéztől származik.  Az eredmény bizonyítékként felhasználható bíróságon, de csak a Grafológus beleegyezésével.

Pályaválasztás

Tanácsadás diákok számára. Útmutató az ideális életpálya kiválasztásához a tulajdonságok, mentális képességek alapján.  Szintén segítséges nyújt a munkahelyváltás előtt állóknak. Az elemzés elkészítése a munkahely, életpálya iránti elvárások figyelembe vételével történik.

Párkapcsolati tanácsadás

Két kézírás elemezése és kölcsönös összehasonlítása. Megállapításra kerülnek a közös tulajdonságok, jellemvonások. A lehetséges problémaforrások okaira szintén rávilágít. Kialakulóban lévő kapcsolatoknál az összeillőség mértéke is meghatározható.

Gyorselemzés

Rövid jellemrajz elkészítése 4-5 alaptulajdonság meghatározásával, leírásával, valamint 2-3 választható tulajdonság részletesebb vizsgálatával. Ideális, ha nem szeretne mélyen elmerülni a személyiség elemzésében, de szeretné tudni a meghatározóbb jellemvonásait.
Szeretne többet megtudni? Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.
Kapcsolatfelvétel

Rólunk

Cégünk neve egyben álmunk, elképzelésünk. Szeretnénk, ha két különböző, de egymást kiegészítő területet kapcsolhatnánk össze. A grafológia automatizálásával magasabb szintre emeljük a személyiségelemzést, melynek előnye a gyorsaság és precizitás. Rugalmas, dinamikusan fejlődő vállalkozásunk nyitott az együttműködésre. Terveink között szerepel egy általánosan elfogadott értékelési rendszer kidolgozása, amely segítséget nyújt a magán- és közéletben egyaránt.
Grafológia:
Automatizálás:
Megbízhatóság:
Dinamikus együttműködés:

Referenciák

Alapítók

Bathó Mátyás

Bathó Mátyás

Grafológus

Bathó Mátyás, a Grafomat két alapító tagja közül az egyik,  2013-ban sikeresen megszerezte az országosan elfogadott grafológusi oklevelet. Ugyan ebben az évben megalapította vállalkozását, melynek célja és elképzelése a grafológia magán és közéleti felhasználásának terjesztése. Állandó tagja a Szlovákiai Magyar Grafológusok Szövetségének.

Večerek Attila

Večerek Attila

IT developer

Večerek Attila, a Grafomat társalapítója, a folyamatok automatizálásáért és a szolgáltatások terjesztéséért felel. Betöltött szerepe kettős, a vállalkozáson belül az IT szekcióban információs rendszerek fejlesztésével és weboldalak tervezésével is foglalkozik. Elképzelése, hogy megvalósuljon egy állandó együttműködés a vezető HR cégekkel, ezzel megteremtve egy új, megbízhatóbb értékelési rendszert.