dunaj

Szolgáltatások

Személyiségelemzés

Kiterjedt jellemrajz, amely magába foglalja az egyén tulajdonságait és mentális képességeit. Megalapozott tanácsadás a munkahelyválasztásban, középiskolások és egyetemisták számára is. Útmutató az önfejlesztésben és segítség az önmegismerésben.

Teambuilding

Csapatépítés az elvárások alapján. A csoport leendő tagjainak kiválasztása és besorolása az ideális pozícióba a tulajdonságaik figyelembe vételével. Megfelelő ember a megfelelő helyre kerül, így a munkavégzés, projektek megvalósítása hatékonyabbá válik.

Aláírás vizsgálata

Két vagy akár több írásminta összevetése. Meghatározásra kerül, mely írás nem ugyan attól a kéztől származik.  Az eredmény bizonyítékként felhasználható bíróságon, de csak a Grafológus beleegyezésével.

Pályaválasztás

Tanácsadás diákok számára. Útmutató az ideális életpálya kiválasztásához a tulajdonságok, mentális képességek alapján.  Szintén segítséges nyújt a munkahelyváltás előtt állóknak. Az elemzés elkészítése a munkahely, életpálya iránti elvárások figyelembe vételével történik.

Párkapcsolati tanácsadás

Két kézírás elemezése és kölcsönös összehasonlítása. Megállapításra kerülnek a közös tulajdonságok, jellemvonások. A lehetséges problémaforrások okaira szintén rávilágít. Kialakulóban lévő kapcsolatoknál az összeillőség mértéke is meghatározható.

Gyorselemzés

Rövid jellemrajz elkészítése 4-5 alaptulajdonság meghatározásával, leírásával, valamint 2-3 választható tulajdonság részletesebb vizsgálatával. Ideális, ha nem szeretne mélyen elmerülni a személyiség elemzésében, de szeretné tudni a meghatározóbb jellemvonásait.
Szeretne többet megtudni? Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.
Kapcsolatfelvétel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.